Home  »  Learn Persian Online with 500 Persian Lessons + Videos   »   آموزش زبان فارسی به کودکان با داستان الاغ و گرگ با ویدیو

آموزش زبان فارسی به کودکان با داستان الاغ و گرگ با ویدیو

داستان الاغ و گرگ از داستان های ازوپ با ویدیو و متن ساده نویسی شده برای آموزش زبان فارسی به غیر فارسی زبانان، به ویژه آموزش خواندن و نوشتن زبان فارسی به کودکان و نوجوانان ترجمه و ساده نویسی: هاجر عزیز زنجانی نسخه انگلیسی داستان الاغ و گرگ برای خواندن نسخه انگلیسی داستان الاغ و گرگ، بر روی لینک زیر کلیک کنید: The Ass and The Wolf from Aesop ویدیوی داستان الاغ و گرگ https://www.youtube.com/watch?v=ztCZE7pjsKE&t=16s متن داستان الاغ و گرگ در یک روز قشنگ بهاری، الاغی در یک چمنزار سبز مشغول غذا خوردن بود. الاغ بعد از اینکه شکمش را ...

Login with Google to study this post.

About the Author

Hajar Aziz Zanjani

Hajar Aziz Zanjani is a professional Persian / Farsi teacher and full-time content developer in Farsi at LELB Society. She has published hundreds of original Persian lessons, created hundreds of Persian podcasts, and taught so many Persian students all around the globe. She's got an MBA degree and is an SEO expert.

Number of Posts: 244

16 thoughts on “آموزش زبان فارسی به کودکان با داستان الاغ و گرگ با ویدیو”

  1. اما گرگ یک فکر دیگری برای الاغ داشت که این تیغ را از پای الاغ بکشد و بخورش الاغ را

    • بله، آفرین بر شما. گرگ می خواست تا تیغ را از پای الاغ بیرون بکشد و بعد از آن، به راحتی الاغ را بخورد

      و بخورش الاغ را = و الاغ را بخورد

  2. الاغ کار خوبی کرد به خاطر از اینکه گرگ می‌خواست الاغ را بخورد

    • بله، الاغ مجبور شد تا برای نجات جانش، به گرگ حقه بزند و او را فریب دهد. گرگ هم گول الاغ را خورد و با لگد الاغ، دندان هایش شکست و دیگر نتوانست الاغ را بگیرد و بخورد

      به خاطر از اینکه = به خاطر اینکه

  3. ۳۰گرگ یاد گرفت که باید مثل پدرش باشد و الاغ را که غذای خوشمزه بود می‌خورد نباید ب الاغ کمک می کرد

    • بله، درسته. آفرین بر شما. گرگ نباید به الاغ کمک می کرد. بلکه باید مثل پدرش رفتار می کرد و از فرصت استفاده می کرد.
      نباید ب الاغ کمک می کرد = نباید به الاغ کمک می کرد

  4. ۲. الاغ وانمود کرد که یک تیغ در پایش بود.🐺🐃

    • و از گرگ کمک خواست تا به این روش گرگ را فریب دهد.

      • کاملا درست و بدون اشتباه نوشتید. گرگ فریب خورد و سرش را پایین آورد تا به پای الاغ نگاهی بیندازد. ولی در این هنگام، الاغ با پایش محکم بر دهان گرگ کوبید و او را زخمی کرد.

    • بله، الاغ وانمود کرد که تیغی در پایش رفته تا گرگ به پایین و به پای الاغ نگاه کند و با این کار، گرگ را گول زد یا فریب داد

  5. ۱- .من از این داستان ضرب المثل خود کرده را تدبیر نیست را یاد گرفتم

    ۲- .الاغ وانمود کرد که یک تیغ در پایش هست و اینطوری گرگ را گول زد

    ۳- . گرگ یاد گرفت که بیخودی دلش برای کسی نسوزه و گول نخوره

    ۴- .برای اینکه اشتباه کرد و به حرف پدرش گوش نکرد و الاغ را نخورد

    • مثل همیشه، آفرین بر تو، دل آرا، که به این خوبی به پرسش ها پاسخ دادی. همانطوری که نوشتی، گرگ در این داستان، برخلاف پدرش رفتار کرد و اصالت خود را از یاد برد. به این خاطر، الاغ که می توانست غذای خوبی برایش باشد، دشمن جانش شد و به گرگ آسیب بدنی رساند. البته پیام این داستان فارسی این نیست که به دیگران کمک نکنیم. بلکه پیام این است که نباید از اصل و ذات خود دور شویم و به راحتی گول بخوریم.

    • سلام، آفرین. خیلی خوب و با جمله های کامل پاسخ دادی.
      پاسخ پرسش 3 ات خیلی جالب بود. این داستان هم به این موضوع اشاره دارد که قبل از انجام هر کاری باید اندیشید. حتی دلسوزی و کمک به دیگران هم اگر بدون فکر باشد، می تواند بدون نتیجه و مضر باشد.

  6. 1- ضرب المثل خود کرده را تدبیر نیست را یاد گرفتم

    2- الاغ گرگ را فریب داد و گفت که تیغی در پایش است که گرگ نمی تواند او را بخورد پس از گرگ خواست آن را بیرون بیارد و الاغ به صورت گرگ لگد زد و فرار کرد.

    3- گرگ فهمید که به جای کمک به الاغ باید به او حمله می کرد و او را می خورد.

    4- در آخر داستان گرگ می گوید «خود کرده را تدبیر نیست» چون خود گرگ تصمیم اشتباهی گرفته پس چاره ای نیست.

    • بله، پریسا. دقیقا به نکته درستی اشاره کردی و ضرب المثل “خود کرده را تدبیر نیست” را به خوبی و خیلی روشن توضیح دادی. مشکل گرگ این بود که به خاطر اشتباه خودش، ضربه سختی از الاغ خورد. با این ضربه، هم دندان هایش شکست و هم می بایست برای مدتی گرسنه بماند. در حالی که می توانست مانند پدرش و سایر گرگ های باتجربه، فریب الاغ را نمی خورد و به او حمله می کرد.

    • سلام، بسیار عالی به پرسش ها پاسخ دادی.
      همان طور که متوجه شدید، تدبیر کردن به معنی اندیشیدن و چاره جویی کردن است. اگر گرگ هم، قبل از عمل کمی فکر کرده بود، این ضربه را از الاغ نمی خورد.

Leave a Comment