- This topic has 2 replies, 2 voices, and was last updated 1 year ago by
Dr. Mohammad Hossein Hariri Asl.
- AuthorPosts
- October 7, 2022 at 9:22 pm #109704
Dr. Mohammad Hossein Hariri Asl
Keymasterداستان فارسی گرگ و شیر با بخوانید و ویدیوی آن را ببینید. همچنین می توانید نسخه انگلیسی این داستان را بخوانید. این کار برای پرورش کودک دوزبانه بسیار مفید می باشد و به فرزند شما کمک می کند تا دوزبانه و مسلط به زبان فارسی و انگلیسی شود.
همانطوری که متوجه شدید، این داستان درباره سرانجام غرور و خودشیفتگی می باشد، زیرا گرگ مغرور، با دیدن سایه خودش، غرق در غرور و تکبر شد و متوجه نزدیک شدن شیر به خود نشد. به همین دلیل، جان خود را از دست داد.
لطفا به پرسش های زیر پاسخ دهید:
1- از این داستان فارسی چه درسی می گیرید؟
2- چرا سایه گرگ بسیار بزرگتر از اندازه واقعی آن دیده می شد. لطفا توضیح دهید.
- October 8, 2022 at 2:32 pm #109712
Samira Ghafari
Participantکه قبل از کاری به آن کار فکر کنم
چون گرگ رو به روی خورشید بود سایه آن بزرگتر شد
- October 8, 2022 at 7:30 pm #109717
Dr. Mohammad Hossein Hariri Asl
Keymasterبله، آفرین امیرعلی. با تو موافق هستم. ما باید قبل از انجام کاری، به عواقب یا نتایج آن کار خوب فکر کنیم و بعد، آن کار را انجام بدیم. علاوه بر این، من این درس رو هم از این داستان فارسی گرفتم که نباید مغرور باشم و به خود ببالیم. در این داستان، گرگ به خود بالید و مغرور شد و به این دلیل، متوجه پیرامون خود نشد.
درباره سوال 2 باید اضافه کنم که زمان داستان، غروب خورشید بود و در هنگام غروب، خورشید به شکل مایل یا کج به زمین می تابه و به این دلیل، سایه اجسام بزرگتر از اندازه واقعی شون نشون داده میشه.
- AuthorPosts
- You must be logged in to reply to this topic.