LELB Society: A Bilingual Academy of English & Persian › Forums › Persian Conversation Questions for Speaking › آلودگی محیط زیست و چگونگی مراقبت از زمین
- This topic has 6 replies, 4 voices, and was last updated 2 years ago by Dr. Mohammad Hossein Hariri Asl.
-
AuthorPosts
-
-
May 7, 2022 at 2:41 am #103384Hajar Aziz ZanjaniParticipant
زمین در خطر است. انسان ها به شکل های مختلفی موجب آلودگی محیط زیست شده و حیات همه جانداران را به خطر انداخته اند.
آیا شما با این که زمین در خطر است موافق هستید؟ دلایل خود را توضیح دهید.
چطور می توانیم از زمین که خانه ماست نگهداری کنیم؟
-
May 14, 2022 at 12:20 pm #103690Haleh and Hessam FallahParticipant
من هم فکر می کنم زمین در خطراست برای اینکه هوا دارد گرم می شود و الوده است و اب کثیف است.
ما می توانیم ماشین برقی و دوچرخه استفاده کنیم.
-
May 14, 2022 at 12:44 pm #103691Hajar Aziz ZanjaniParticipant
آفرین، خوب بود.
بهتر است به جای (دارد گرم می شود) بگوییم: هوا در حال گرم شدن است
برای تایپ آ میتوانید کلیدهای زیر را باهم بزنید:
shift + آ
برای مراقبت از زمین می توانیم کارهای زیادی انجام دهیم.
-
-
May 18, 2022 at 6:09 pm #103968Haleh and Hessam FallahParticipant
باشه. مرسی.
-
May 18, 2022 at 6:56 pm #103973Dr. Mohammad Hossein Hariri AslKeymaster
خواهش می کنم.
-
-
October 27, 2022 at 8:07 pm #110041Samira GhafariParticipant
ما اگر وسایل کمتری بخریم دیگه به کارخانه های کمتری نیاز داریم چون که کارخانه ها دود زیادی درست میکنند و این برای زمین بد است. ما همین کار را باید با ماشین ها هم انجام بدهید مثلاً از دوچرخه یا وسایل نقلیه مثل اوتوبوس استفاده کنیم. یک دلیل دیگر این است که ما نباید در تبیین اشغال بندازیم
-
October 27, 2022 at 10:27 pm #110043Dr. Mohammad Hossein Hariri AslKeymaster
مراقبت از محیط زیست
بله، کاملا درسته امیرعلی. کارخانه ها باعث می شوند هوا تا اندازه زیادی آلوده شود. ما با مصرف کمتر، به تولید کمتر کمک می کنیم و همانطوری که خودت گفتی، تولید کمتر در کارخانه ها باعث آلودگی کمتر می شود.
استفاده از دوچرخه و وسایل نقلیه عمومی مانند اتوبوس و مترو خیلی به پاکیزگی محیط زیست و زمین کمک می کند.
همچنین تمیز نگاه داشتن محیط زیست و نریختن زباله و آشغال در اقیانوس ها و دریاها خیلی مهم است. زباله و آشغال به ویژه اگر از جنس پلاستیک باشد، محیط زیست را به خطر می اندازد زیرا پلاستیک مدت بسیار طولانی طول می کشد تا دوباره جذب طبیعت گردد.
-
-
-
AuthorPosts
- You must be logged in to reply to this topic.