LELB Society: A Bilingual Academy of English & Persian › Forums › Feedback Box for LELB Society’s Students › داستانهای فارسی جدید برای آموزش زبان فارسی به کودکان
Tagged: education, Persian student, testimonials, انشای فارسی, حروف الفبای فارسی, داستانهای فارسی, کلاس فارسی, مدرسه
- This topic has 1 reply, 1 voice, and was last updated 9 months, 3 weeks ago by Dr. Mohammad Hossein Hariri Asl.
- AuthorPosts
- January 29, 2024 at 10:32 pm #124090Ahmad TeimouriParticipant
من برای یادگیری زبان فارسی و تمرین خواندن و نوشتن، از داستانهای فارسی جدید در این مدرسه فارسی آنلاین استفاده می کنم و از آنها لذت می برم. همه این داستانهای فارسی ویدیو و نسخه انگلیسی دارند و من می توانم درباره داستانها در بخش کامنت گذاری بنویسم و فارسی نوشتن را تمرین کنم.
- January 29, 2024 at 10:43 pm #124094Dr. Mohammad Hossein Hariri AslKeymaster
احمد جان، خیلی خوشحال هستم که داستانهای فارسی ما به شما کمک کرده اند تا زبان شیرین فارسی را بهتر و سریع تر یاد بگیرید. شما در همین مدت کوتاه یادگیری زبان فارسی در این مدرسه دوزبانه، برای همه داستانهای فارسی ما کامنت گذاشته اید و نسخه انگلیسی آنها را نیز خوانده اید. به همین دلیل، پیشرفت شما در یادگیری زبان فارسی بسیار عالی بوده است. تیم آموزشی ما به شما صمیمانه تبریک می گوید.
- AuthorPosts
- You must be logged in to reply to this topic.