LELB Society: A Bilingual Academy of English & Persian › Forums › Feedback Box for LELB Society’s Students › تجربه من در کلاس آنلاین فارسی برای خواندن و نوشتن حروف
Tagged: Persian student, testimonials, حروف الفبای فارسی, کلاس فارسی
- This topic has 1 reply, 1 voice, and was last updated 1 year, 5 months ago by Dr. Mohammad Hossein Hariri Asl.
- AuthorPosts
- June 4, 2023 at 10:13 pm #117650Bardia TeimouriParticipant
در کلاس آنلاین فارسی برای خواندن و نوشتن، من در کل، خیلی راضی هستم از تدریس مدرس فارسی. من کودکی 9 ساله از ایتالیا هستم و به نظر من بهتر است که مدرس فارسی بیشتر به ما وقت بدهد و اجازه بدهد تا ما خودمان کلمه های سخت را بخوانیم. من فکر می کنم این طوری بهتر و زودتر یاد می گیریم. من با برادرم با هم در کلاس فارسی در مدرسه فارسی LELB Society داریم حروف الفبای فارسی را یاد می گیریم.
- June 4, 2023 at 10:22 pm #117654Dr. Mohammad Hossein Hariri AslKeymaster
از اینکه نظر خیلی خوب و مفیدت را به ما گفتی، خیلی ممنون هستیم. بله، حتما از این به بعد، به شما بیشتر وقت می دهیم تا واژه ها و کلمه های سخت را خودتون بخوانید. شما به همراه برادر بزرگترتون، خیلی خوب و زود توانستید با حروف الفبای فارسی آشنا بشید. به شما تبریک می گم! روخوانی متون فارسی برای شما خیلی آسان و روان شده. دلیل آن هم این است که قبل و بعد از کلاس آنلاین فارسی، شما ویدیوهای داخل درسها در سایت ما را می بینید و با آمادگی بیشتر در کلاس فارسی حاضر می شوید.
- AuthorPosts
- You must be logged in to reply to this topic.