کلاس آنلاین فارسی برای دختری هفت ساله از آلمان

LELB Society: A Bilingual Academy of English & Persian Forums Feedback Box for LELB Society’s Students کلاس آنلاین فارسی برای دختری هفت ساله از آلمان

Viewing 1 reply thread
  • Author
      Atefeh Mohammadi
      Participant

دختر 7 ساله من همزمان با شروع مدرسه در آلمان، آموزش زبان فارسی در موسسه LELB Society را هم شروع کرد. این کلاس ها و آموزش ها مناسب با سن و محتوایی جذاب برای کودکان دارد. به دور از اجبار در یادگیری و همچنین همراهی خانم زنجانی که خود نیز با زبان کودکان آشنا هستند، این آموزش ها آسان تر و جذاب تر می‌شود. من این موسسه را به افرادی که دوست دارند کودکانشان زبان مادری را یاد بگیرند توصیه میکنم. با تشکر از تیم محترم این موسسه.

— عاطفه محمدی

درود بی کران بر سرکار خانم عاطفه محمدی بزرگوار،

از اینکه نظر خود را درباره آکادمی دوزبانه فارسی و انگلیسی LELB Society در این انجمن با ما در میان گذاشتید، بسیار سپاسگزاریم.

خوشحالم که بازخورد مثبتی درباره آموزش زبان فارسی به دختر 7 ساله شما، تینا جان، ایجاد شده است. مدرسین زبان فارسی و تیم تولید محتوای آموزشی آکادمی ما همواره تلاش می کنند محتوای آموزشی جذاب و کاربردی به شکل چند رسانه ای به همراه ویدیو و تصویر و مناسب با سن کودکان و نوجوانان را تهیه کرده و از آثار علمی خود آکادمی در کلاسهای آنلاین فارسی و انگلیسی استفاده نمایند.

بسیار خرسندیم که شما موسسه ما را به عزیزانی که می خواهند فرزندانشان زبان فارسی را بیاموزند پیشنهاد می کنید.

با سپاس فراوان و آرزوی تندرستی و کامیابی برای شما و تینا جان!

دکتر محمد حسین حریری اصل

Viewing 1 reply thread
  • You must be logged in to reply to this topic.