LELB Society: A Bilingual Academy of English & Persian › Forums › داستان گویی در فارسی – انجمن آموزش زبان فارسی › داستان ناتمام روزی در کتابخانه برای تمرین نوشتن فارسی
- This topic has 2 replies, 2 voices, and was last updated 3 months, 1 week ago by
Dr. Mohammad Hossein Hariri Asl.
-
AuthorPosts
-
-
December 8, 2024 at 12:09 am #129496
Dr. Mohammad Hossein Hariri Asl
Keymasterداستان ناتمام روزی در کتابخانه مناسب برای آموزش زبان فارسی ویژه غیر فارسی زبانان و تمرین نوشتن فارسی به شکل غیر همزمان و دریافت بازخورد از مدرس فارسی
داستان ناتمام روزی در کتابخانه
یک روز، بیتا تصمیم گرفت به کتابخانه محلی برود تا برای پروژهی تحقیقی خود اطلاعات جمعآوری کند. او به بخش کتاب های قدیمی رفت و شروع به جستجوی کتابهایی که ممکن است مفید باشند، کرد. در حین جستجو، ناگهان یک کتاب خیلی کهنه و جذاب پیدا کرد که روی جلد آن نوشته شده بود ‘رازهای فراموششده’. وقتی بیتا کتاب را باز کرد، دید که صفحات آن پر از تصاویر و نوشتههای عجیب و غریب است. او نمیتوانست از خواندن آن دست بکشد و…”
شما میتوانید با خلاقیت خود این داستان را به پایان برسانید. بیتا در کتاب چه چیزهایی پیدا میکند؟ چگونه ماجراجویی او ادامه پیدا میکند؟ منتظر خواندن پاسخ شما هستیم!
-
December 18, 2024 at 6:16 pm #129811
elmira yazdanifar
Participantاو نمی توانست از خواندن آن دست بکشد و شروع کرد به خواندن. بیتا به زودی دید که این زبان را نمی فهمد، ولی روی اولین صفحه کتاب به فارسی نوشته بود: «اگر می خواهی من را بفهمی، با من صحبت کن». در نتیجه بیتا به کتاب گفت: «سلام کتاب، به من توضیح بدهید شما درباره چه هستید؟». ناگهان متن کتاب به فارسی ترجمه شد. این یک کتاب درباره جادوی قدیمی بود که یک جامعه مخفی ایجاد کرد. برای بیتا خیلی جالب و غافلگیرکننده بود. سپس از کمی خواندن این کتاب، بیتا از آن پرسید :« جادوی شما خیلی قدرتمند است، ایا میتوانید به من کمک کنید با پروژه تحقیقی من؟». در کتاب کل اطلاعات مفیدی برای پروژه بیتا ظاهر شد. بیتا با کمک کتاب جادویی بهترین نمره کلاس را به دست آورد.
-
December 18, 2024 at 8:39 pm #129821
Dr. Mohammad Hossein Hariri Asl
Keymasterمرسی المیرا که این داستان ناتمام را به پایان رساندید. در زیر، توجه شما را به نکاتی جلب می کنم:
- که یک جامعه مخفی ایجاد کرد = که یک جامعه مرموز و ناشناخته ایجاد کرده بود (زمان گذشته دور در زبان فارسی)
- سپس از کمی خواندن این کتاب = پس از کمی خواندن این کتاب
- ایا میتوانید به من کمک کنید با پروژه تحقیقی من = آیا می توانید به من در پروژه تحقیقی ام کمک کنید؟
-
-
AuthorPosts
- You must be logged in to reply to this topic.