LELB Society: A Bilingual Academy of English & Persian › Forums › Practice Writing in Farsi for Farsi Learners › پرسیدن سوال در زبان فارسی برای غیر فارسی زبانان
Tagged: پرسیدن, دستور زبان فارسی
- This topic has 2 replies, 2 voices, and was last updated 2 years ago by Dr. Mohammad Hossein Hariri Asl.
- AuthorPosts
- October 4, 2022 at 10:13 pm #109609Dr. Mohammad Hossein Hariri AslKeymaster
برای پرسیدن سوال در زبان فارسی از واژگان پرسشی مانند چرا، چطور، چگونه، کجا، چه وقت، چقدر و غیره استفاده می شود. برای آشنایی بیشتر با واژگان پرسشی در زبان فارسی، درس عبارت های پرسشی در زبان فارسی را بخوانید و ویدیوی داخل این درس را ببینید.
سپس، در کادر زرد رنگ پایین صفحه، برای هر یک از واژگان پرسشی در زبان فارسی، یک مثال بنویسید.
- چرا
- چند تا
- چطور / چگونه
- کجا
- چقدر
- October 9, 2022 at 4:45 am #109735Jade JohnsonParticipant
چرا دوست دارم فارسی یاد بگیرم؟
من چند سگ دارم؟
چگونه به دانشگاه بروم؟
من کجا زندگی می کنم؟
چگونه پیانو بزنم؟
- October 9, 2022 at 8:28 pm #109741Dr. Mohammad Hossein Hariri AslKeymaster
آفرین جید. اگه به این شکل ادامه بدی، خیلی زود می تونی نوشتن زبان فارسی رو کامل یاد بگیری و همینطور روخوانی فارسی هم برای تو خیلی آسون می شه.
ساختن جمله های فارسی با واژگان و کلمات پرسشی، راه خیلی خوبی برای تمرین خواندن و نوشتن است.
استفاده از عبارت های پرسشی علاوه بر تمرین خواندن و نوشتن فارسی به شما کمک می کند تا مکالمه فارسی و صحبت کردن در زبان فارسی را به خوبی تمرین کنید.
همچنین، این تمرین زبان فارسی به شما کمک می کند تا از واژگان فارسی که بلد هستید، به بهترین شکل ممکن استفاده کنید و برای بیان منظور خود، واژگان فارسی بیشتری را بیاموزید.
- AuthorPosts
- You must be logged in to reply to this topic.