شب چله یا شب یلدا: بلندترین شب سال و جشن باستانی ایرانیان

LELB Society: A Bilingual Academy of English & Persian Forums Practice Writing in Farsi for Farsi Learners شب چله یا شب یلدا: بلندترین شب سال و جشن باستانی ایرانیان

Viewing 1 reply thread
  • Author

شب چله یا شب یلدا، بلندترین شب سال در نیمکره شمالی است که هر سال در سی‌ام آذرماه برابر با بیست‌ویکم دسامبر جشن گرفته می‌شود. این شب در فرهنگ ایرانیان از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است و خانواده‌ها دور هم جمع می‌شوند تا این مناسبت را با خوردن خوراکی‌های مخصوصی مانند هندوانه، انار، آجیل و شیرینی‌ ها جشن بگیرند. قصه‌ گویی، بیان داستانهای فارسی خواندن شعرهای حافظ، شاهنامه فردوسی و دیگر شاعران ایرانی، و برگزاری مراسمی با رنگ و بوی سنتی از جمله فعالیت‌های شب یلدا است که هدف آن ایجاد لحظاتی شاد و به‌یادماندنی برای اعضای خانواده و دوستان می‌باشد.

آیا شما خاطره‌ ای از شب چله دارید که برای ما تعریف کنید؟ لحظات ویژه‌ای که در این شب تجربه کرده‌اید، می‌توانند بسیار جالب و آموزنده باشند. اگر هم خاطره ای ندارید، لطفا نظر خود را درباره این جشن باستانی ایرانیان بنویسید.

elmira yazdanifar
      Participant

من چند خاطره های از شب چله از بچگی هایم دارم، حتی اگر مدت زیادی گزشت. ما همیشه با خانواده جمع می شدیم و با هم هندانه می خوردیم. به نظر من این یک جشن خیلی مهم است و من خیلی تحت تاثیر هستم که مردم ایرانی این سنت باستانی را هنوز حفظ می کنند. به نظر من بسیار مهم است که ما همیشه تلاش کنیم ریشه ها و فرهنگ باستان مان را‌ نگه کنیم.

Viewing 1 reply thread
  • You must be logged in to reply to this topic.