LELB Society: A Bilingual Academy of English & Persian › Forums › Practice Writing in Farsi for Farsi Learners › شب چله یا شب یلدا: بلندترین شب سال و جشن باستانی ایرانیان
Tagged: جشن, خانواده, داستانهای فارسی, غذا, فرهنگ ایرانی
- This topic has 2 replies, 2 voices, and was last updated 2 months ago by
Dr. Mohammad Hossein Hariri Asl.
-
AuthorPosts
-
-
December 29, 2024 at 8:47 pm #130034
Dr. Mohammad Hossein Hariri Asl
Keymasterشب چله یا شب یلدا، بلندترین شب سال در نیمکره شمالی است که هر سال در سیام آذرماه برابر با بیستویکم دسامبر جشن گرفته میشود. این شب در فرهنگ ایرانیان از اهمیت ویژهای برخوردار است و خانوادهها دور هم جمع میشوند تا این مناسبت را با خوردن خوراکیهای مخصوصی مانند هندوانه، انار، آجیل و شیرینی ها جشن بگیرند. قصه گویی، بیان داستانهای فارسی خواندن شعرهای حافظ، شاهنامه فردوسی و دیگر شاعران ایرانی، و برگزاری مراسمی با رنگ و بوی سنتی از جمله فعالیتهای شب یلدا است که هدف آن ایجاد لحظاتی شاد و بهیادماندنی برای اعضای خانواده و دوستان میباشد.
آیا شما خاطره ای از شب چله دارید که برای ما تعریف کنید؟ لحظات ویژهای که در این شب تجربه کردهاید، میتوانند بسیار جالب و آموزنده باشند. اگر هم خاطره ای ندارید، لطفا نظر خود را درباره این جشن باستانی ایرانیان بنویسید.
-
January 1, 2025 at 7:01 pm #130101
elmira yazdanifar
Participantمن چند خاطره های از شب چله از بچگی هایم دارم، حتی اگر مدت زیادی گزشت. ما همیشه با خانواده جمع می شدیم و با هم هندانه می خوردیم. به نظر من این یک جشن خیلی مهم است و من خیلی تحت تاثیر هستم که مردم ایرانی این سنت باستانی را هنوز حفظ می کنند. به نظر من بسیار مهم است که ما همیشه تلاش کنیم ریشه ها و فرهنگ باستان مان را نگه کنیم.
-
January 1, 2025 at 11:09 pm #130104
Dr. Mohammad Hossein Hariri Asl
Keymasterخوشحالم که خاطره های خوبی از شب چله دارید. درباره کامنت شما، چند نکته هست که توجه شما را به آنها جلب می کنم:
- چند خاطره های = چند خاطره
- گزشت = گذشت
- هندانه = هندوانه / هندونه
- فرهنگ باستان مان را نگه کنیم = فرهنگ باستانی مان را نگاه داریم / نگهداری کینم / پاس بداریم
-
-
AuthorPosts
- You must be logged in to reply to this topic.