LELB Society: A Bilingual Academy of English & Persian › Forums › Student Portfolio Assessment at LELB Society › Delara & Parisa Fallah Portfolio Assessment
Tagged: Persian student, portfolio assessment
- This topic has 66 replies, 4 voices, and was last updated 1 year, 7 months ago by Hajar Aziz Zanjani.
- AuthorPosts
- May 14, 2022 at 6:46 am #103684Parisa Fallah-NajmabadiParticipant
Delara and Parisa Fallah Portfolio Assessment
This is the beginning of your long journey of portfolio assessment as Persian / Farsi students at LELB Society. You can keep record of your learning progress by referring to your own portfolio page.
Please study the Persian lessons + videos assigned to you before the class. These Farsi lessons are among the best Persian language resources for autonomous and motivated learners like you.
- May 14, 2022 at 11:02 am #103689Hajar Aziz ZanjaniParticipant
برای تمرین نوشتن در فارسی لینک زیر را دیده و پاسخ دهید.
سوالات خود را هم در همان لینک درباره موضوع بپرسید.
- May 17, 2022 at 11:10 am #103870Hajar Aziz ZanjaniParticipant
برای تمرین شنیدن و خواندن فارسی، درس زیر را دیده و به سوالات آن در کامنت جواب دهید:
- May 21, 2022 at 3:13 pm #104176Hajar Aziz ZanjaniParticipant
برای تمرین نوشتن در فارسی به لینک زیر پاسخ دهید
شما می توانید برای آشنایی با کلمات فارسی مربوط به آن، درس زیر را هم ببینید:
برای تمرین شنیدن و خواندن در فارسی داستان زیر را ببینید. در کلاس بعدی داستان را می خوانیم.
- May 29, 2022 at 9:36 pm #104757Hajar Aziz ZanjaniParticipant
برای تمرین نوشتن و صحبت کردن به لینک زیر پاسخ دهید.
برای تمرین شنیدن و خواندن در فارسی درس زیر را ببینید و به سوالات آن در قسمت کامنت گذاری درس پاسخ دهید.
داستان لاک پشت و مرغابیها -آموزش آنلاین زبان فارسی به کودکان با پادکست
- June 4, 2022 at 3:45 pm #104975Hajar Aziz ZanjaniParticipant
برای کلاس بعدی داستان زیر را ادامه دهید.
لطفا دقت کنید که این داستان، ناتمام است و شما باید پاراگراف به پاراگراف، پیش بروید و داستان را کامل کنید. لطفا داستان را خیلی زود تمام نکنید و اجازه بدهید تا فرد دیگر هم در این فعالیت شرکت کند.
- June 17, 2022 at 2:04 pm #105367Haleh and Hessam FallahParticipant
وقتی ژاله به خانه رسید، مادرش از دیدن یک بچه گربه در دستان ژاله بسیار متعجب شد و گفت: من فکر کردم از گربه می ترسی! چرا یک بچه گربه با خودت آوردی؟ ژاله گفت: من فکر می کنم که این بچه گربه مریض
.است و چون دلم برایش سوخت, او را به خانه آوردم
- June 21, 2022 at 7:58 pm #105465Hajar Aziz ZanjaniParticipant
برای کلاس بعدی، درس زیر را ببینید و به پرسش های آن در کامنت جواب دهید.
داستان فارسی چوپان و بزهای وحشی با ویدیو و آموزش واژگان فارسی
- July 7, 2022 at 12:39 am #106525Parisa Fallah-NajmabadiParticipant
سلام خانم زنجانی میشه لطفا درس این هفته رو بذارید؟
- July 7, 2022 at 12:30 pm #106527Hajar Aziz ZanjaniParticipant
سلام دل آرا جان، درس زیر را ببینید
به سوال های درس زیر در کامنت جواب دهید، نیاز نیست جواب واقعی به سوال اول بدهید فقط مکانی را در نظر گرفته و آدرس دقیق آن را بنویسید.
- July 10, 2022 at 4:13 pm #106810Parisa Fallah-NajmabadiParticipant
عصر بخیر، من نمی توانم درس این هفته را پیدا کنم.
- July 10, 2022 at 4:32 pm #106812Hajar Aziz ZanjaniParticipant
سلام، خوشحال هستم که در سایت فعال هستین و فرصت بیشتری برای خواندن درس های فارسی دارید. شما میتوانید به شکل موضوعی از سرچ باکس برای جستجو استفاده کنید، کلمه فارسی را تایپ کرده و درس های مربوط به آن را ببینید.
- July 10, 2022 at 4:36 pm #106813Hajar Aziz ZanjaniParticipant
برای جلسه بعد درس زیر را ببینید و بعد شخصیت یک نفر را که می شناسید با استفاده از واژگان فارسی که در درس یاد گرفتید توصیف کنید و در درس کامنت بگذارید.
می توانید از همدیگر سوال هم بپرسید.
- July 16, 2022 at 11:24 pm #107072Hajar Aziz ZanjaniParticipant
برای تمرین شنیدن، درس زیر را خوب گوش دهید و به سوال های آن در کامنت جواب دهید.
برای تمرین خواندن و صحبت کردن ادامه درس قبل را در کلاس تمرین می کنیم.
- July 16, 2022 at 11:31 pm #107077Hajar Aziz ZanjaniParticipant
اگر علاقمند داستان های شیرین فارسی هستید می توانید بسته آموزشی زیر را ببینید.
داستان های شنیدنی، مطالب آموزنده خوبی برای ما دارند. بیشتر آن ها نسخه انگلیسی هم دارند و لینک مربوطش در درس آمده و می توانید ببینید.
یعنی با یک تیر دو نشان بزنید.
- August 1, 2022 at 9:22 pm #107820Hajar Aziz ZanjaniParticipant
برای کلاس بعدی می توانید درس زیر را دیده و به سوال های آن در کامنت جواب دهید.
همین جا در پاسخ به این فعالیت بنویسید که شما چه کسی را می شناسید که با کارش تغییر بزرگی را بوجود آورده است؟
- October 4, 2022 at 7:29 pm #109601Hajar Aziz ZanjaniParticipant
برای کلاس بعدی، درس اهرام مصر به زبان فارسی را ببینید. این درس، نسخه انگلیسی هم دارد. برای خواندن نسخه انگلیسی اهرام مصر، اینجا را کلیک کنید.
سپس برای تمرین نوشتن فارسی، به سوال فورم یا انجمن فارسی با کلیک کردن بر روی این لینک جواب دهید.
- October 9, 2022 at 7:42 pm #109737Hajar Aziz ZanjaniParticipant
برای کلاس بعدی درس رفتن به اردو را ببینید. سپس برای تمرین نوشتن فارسی، به سوال فورم یا انجمن فارسی با کلیک بر روی این لینک جواب دهید.
- October 15, 2022 at 7:57 pm #109814Hajar Aziz ZanjaniParticipant
برای کلاس بعدی انشا کوتاهی در فورم یا انجمن درباره موضوع خواسته شده بنویسید. در نوشته خود به سوال های پرسیده شده جواب دهید. حداقل دو پاراگراف برای این تمرین بنویسید.
انشای فارسی درباره کتاب مورد عللاقه شما
- November 4, 2022 at 7:16 pm #110288Hajar Aziz ZanjaniParticipant
سلام، برای کلاس بعدی در اپلیکیشن سایت پیام داده بودم ولی فکر کنم ندیدید.
برای تمرین نوشتن، نظر و عقیده خود را درباره کلاس های فارسی در آکادمی ما را در لینک زیر به طور کامل بنویسید.
برای تمرین صحبت کردن و واژگان فارسی درباره موض.ع زیر در کلاس حرف خواهیم زد و می توانید به سوال های آن هم جواب دهید:
- November 8, 2022 at 6:39 pm #110374Hajar Aziz ZanjaniParticipant
سلام برای کلاس بعدی فعالیت مربوط به فورم زیر را انجام دهید، داستان مربوطه را دیده و بعد به سوال ها در فورم مربوط به آن جواب دهید:
- November 17, 2022 at 3:41 pm #110660Hajar Aziz ZanjaniParticipant
تمرین خواندن و نوشتن فارسی در دوره آموزش زبان فارسی
سلام، برای کلاس بعدی درس شیر و چوپان را ببینید و به پرسش های آن در انجمن زیر جواب دهید.
شما می توانید از همدیگر هم، در قسمت کامنت گذاری سوال بپرسید تا با نحوه پرسیدن و جواب دادن فارسی بیشتر آشنا شوید. کامنت سایر فارسی آموزان را نیز می توانید ببینید.
برای تمرین خواندن می توانید متن درس را خودتان روخوانی کنید تا با واژگان فارسی و اصطلاحات آن اشنا شوید و اگر سوالی داشتید در قسمت کامنت گذاری درس بپرسید.
- November 21, 2022 at 8:27 pm #110819Hajar Aziz ZanjaniParticipant
آموزش مکالمه فارسی
سلام، برای کلاس بعدی درس فارسی وسایل ارتباط جمعی را ببینید. سپس به سوال های آن در انجمن فارسی “مکالمه فارسی درباره وسایل ارتباط جمعی” پاسخ دهید.
برای فعالیت بهتر، کامنت های یکدیگر را هم خوانده و از همدیگر درباره موضوع مربوطه سوال بپرسید. به علاوه، به کامنت های همدیگر جواب دهید.
در این درس، شما با تاریخچه وسایل ارتباط جمعی آشنا می شوید. از زمان های بسیار دور تا به حال تغییرات زیادی در نحوه ارتباط انسان ها با یکدیگر روی داده است. با خواندن این درس، شما با واژگان فارسی در متن و در ارتباط با موضوع “وسایل ارتباط جمعی آشنا می شوید.
- November 29, 2022 at 8:28 pm #111117Hajar Aziz ZanjaniParticipant
تمرین صحبت کردن فارسی
سلام، برای کلاس بعدی برای می خواهیم درباره تاثیر پیشرفت تکنولوژی (Technology) بر زندگی صحبت کنیم.
به پرسش های انجمن فارسی با موضوع تاثیر پیشرفت تکنولوژی بر زندگی پاسخ دهید کامنت های همدیگر را بخوانید و از همدیگر سوال بپرسید.
- December 7, 2022 at 10:03 pm #111334Hajar Aziz ZanjaniParticipant
آموزش خواندن و نوشتن فارسی با داستان و گفتگو درباره موضوع های متنوع
سلام، امیدوارم هفته خوبی رو گذرونده باشین.
برای تمرین شنیدن و خواندن فارسی درس «داستان فارسی پند پدر» را ببینید. در کلاس داستان را از زبان شما شنیده و بیشتر درباره آن صحبت می کنیم.
برای تمرین نوشتن، در انجمن فارسی با موضوع «مدیریت زمان» به سوال پرسیده شده پاسخ کامل دهید.
کامنت های همدیگر را بخوانید و درباره مدیریت زمان از همدیگر سوال بپرسید و جواب دهید.
- December 20, 2022 at 2:09 am #111658Hajar Aziz ZanjaniParticipant
سلام، پیشاپیش شب یلداتون مبارک باشه. اعضای مدرسه فارسی LELB Society، شب خوبی را برایتان در کنار خانواده آرزو دارد.
برای این هفته درس “فعل کمکی در فارسی” را ببینید. تمرین مربوط به این درس را در انجمن فارسی “تمرین نوشتن با فعل کمکی در فارسی” انجام داده و پاسخ دهید. اگر سوالی درباره درس داشتید می توانید بپرسید.
- December 26, 2022 at 7:27 pm #111889Hajar Aziz ZanjaniParticipant
سلام، برای کلاس بعدی داستان شیر و خرگوش باهوش را ببینید.
1- اینجا بنویسید که چه چیزی در این داستان برای شما جالب بود؟
2- اینجا از ما یک سوال مربوط به این داستان بپرسید.
3- به سوال همکلاسی خود پاسخ دهید.
4- به نظر شما آموزش زبان فارسی با داستان چه خوبی هایی دارد؟
- December 29, 2022 at 12:31 pm #112045Parisa Fallah-NajmabadiParticipant
1- داستان جالب است برای اینکه اهمیت حفظ آرامش در مواقع خطر را نشان می دهد.
2- اگر در مواقع خطر آرام بمانید چه اتفاقی می افتد؟
3- خرگوش چگونه توانست از شر شیر خلاص شود؟
4- به نظرم آموزش زبان فارسی از طریق داستان خوب است چون از آن لذت می برم و لغات جدیدی یاد گرفتم.
- December 29, 2022 at 9:09 pm #112061Dr. Mohammad Hossein Hariri AslKeymaster
داستانهای فارسی برای کودکان در آموزش زبان فارسی راه بسیار مناسبی برای تمرین همه مهارت های زبانی از جمله خواندن، گوش دادن، نوشتن و صحبت کردن می باشد. به ویژه وقتی که داستان هم دارای متن باشد و هم دارای ویدیو.
فارسی آموزان هم می توانند داستان را به زبان خود تعریف کنند و خلاصه آن را بنویسند. داستان های جالب و آموزنده کودکان و نوجوانان فارسی آموز را سرگرم می کنند و به آنها درس های بزرگ و آموزنده را در قالب داستان آموزش می دهند. بیان شفاهی داستان، راه مناسبی برای تمرین صحبت کردن در زبان فارسی می باشد. این کار هم در کلاس گروهی فارسی می تواند انجام شود و هم به شکل آموزش غیر همزمان زبان فارسی از طریق گذاشتن پیام صوتی در بین مدرس فارسی و فارسی آموز.
- December 30, 2022 at 2:17 pm #112096Hajar Aziz ZanjaniParticipant
خیلی خوب بود، سوال های خوبی پرسیدی.
به نظر من خیلی جالب است که خرگوش و شیر بعنوان شخصیت های اصلی در بیشتر داستان ها هستند. در زبان های مختلف هم به همین شکل است.
در پاسخ به سوال ۲ شما باید بگم آرامش موقع ترس به ما امکان فکر کردن داده و در نتیجه می توانیم درست تصمیم گرفته و عمل کنیم.
- January 4, 2023 at 10:46 am #112321Hajar Aziz ZanjaniParticipant
سلام، برای کلاس بعدی فیلم کارتونی درباره مهارت تصمیم گیری را در انجمن آموزش زبان فارسی ببینید و به پرسش های آن در همان انجمن پاسخ دهید. به علاوه، یک سوال درباره تصمیم گیری آنجا بپرسید.
در کلاس آنلاین فارسی درباره موضوع این فیلم صحبت می کنیم.
می توانید یکی از چیزهایی که در تصمیم گیری به شما کمک می کند اینجا برای ما بنویسید.
- January 7, 2023 at 11:09 am #112375Parisa Fallah-NajmabadiParticipant
چرا خیلی مهم است که کاری را قبل از شروع کار دیگر به پایان برسانیم؟
- January 8, 2023 at 11:33 am #112398Dr. Mohammad Hossein Hariri AslKeymaster
بله، بهتر است برای اینکه تمرکز بیشتری داشته باشیم، کارها را یکی یکی انجام دهیم. انجام دادن چند کار با هم باعث می شود نتوانیم تمرکز کافی برای انجام دادن آنها داشته باشیم. در نتیجه، ممکن است کیفیت کار پایین بیاید.
- January 10, 2023 at 8:55 am #112454Hajar Aziz ZanjaniParticipant
سلام، امیدوارم هفته خوبی رو پیش رو داشته باشید.
تغذیه سالم
برای کلاس بعدی، فیلم کارتونی درباره تغذیه سالم را در انجمن آموزش زبان فارسی مربوطه ببینید و به سوال های آن در همان انجمن جواب دهید.
اینجا، یک سوال درباره موضوع تغذیه سالم بپرسید و به سوال های همدیگر جواب دهید.
- January 20, 2023 at 1:51 pm #112855Parisa Fallah-NajmabadiParticipant
برخی از عادات غذایی که برای سالم ماندن مهم هستند کدامند؟
- January 20, 2023 at 6:43 pm #112861Haleh and Hessam FallahParticipant
باید شام را زود بخوریم.
- January 20, 2023 at 8:12 pm #112873Hajar Aziz ZanjaniParticipant
بله، نکته خیلی مهمی است. باید زود شام بخوریم و بلافاصله بعد از غذا نخوابیم.
صبحانه کامل خوردن هم خیلی مهم است، میتوانید دلیل آن را بگویید؟
- January 21, 2023 at 2:53 pm #112905Haleh and Hessam FallahParticipant
.خوردن یک صبحانه کامل مهم است برای اینکه شما را برای روز آماده می کند.
- January 20, 2023 at 6:46 pm #112862Haleh and Hessam FallahParticipant
آیا خوردن گوشت بهتر است یا سبزیجات؟
- January 20, 2023 at 8:19 pm #112874Hajar Aziz ZanjaniParticipant
سوال خیلی خوبی است، به نظر من خوردن سبزیجات به تنهایی برای بدن سالم کافی نباشد. البته این موضوع به سن افراد هم بستگی دارد.
در سن رشد یعنی کودکی و نوجوانی بدن به همه مواد غذایی نیاز دارد و گوشت یکی از منابع مهم پروتئین برای بدن است.
در دوران پیری، بدلیل برخی بیماری ها، خوردن گوشت زیاد به افراد توصیه نمی شود.
- January 21, 2023 at 2:53 pm #112906Parisa Fallah-NajmabadiParticipant
من فکر می کنم که خوردن سبزیجات و گوشت هر دو بسیار مهم هستند، بنابراین فکر می کنم خوردن هر دو برای سالم ماندن بسیار مهم است.
- January 26, 2023 at 10:26 am #113156Hajar Aziz ZanjaniParticipant
سلام، امیدوارم هفته خوبی را پشت سر گذاشته باشید.
آشنایی با ضرب المثل های فارسی
برای کلاس بعدی، فیلم کارتونی درباره زندگینامه دهخدا را در انجمن آموزش زبان فارسی مربوطه ببینید و به سوال های آن در همان انجمن جواب دهید. در این درس با بزرگترین مجموعه ضرب المثل های فارسی یعنی “امثال و حکم” آشنا می شوید که توسط علی اکبر دهخدا جمع آوری و نوشته شده است.
اینجا، یک سوال درباره فیلمی که دیدید پرسیده و به سوال های همدیگر جواب دهید.
- January 27, 2023 at 5:22 pm #113218Parisa Fallah-NajmabadiParticipant
به نظر شما نوشتن این همه کتاب برای دهخدا سخت بود؟
- January 27, 2023 at 8:15 pm #113240Hajar Aziz ZanjaniParticipant
به نظر من هم کار سختی بود با توجه به آنکه در آن زمان امکانات امروزی برای نوشتن و تدوین کتاب نیز وجود نداشت. اما اگر افرادی مثل دهخدا تلاش نمی کردند شاید امروز بیشتر گفته ها و ضرب المثل های فارسی در گذر زمان از یاد رفته بود. برای اینکه مردم کمتر از آنها استفاده می کنند.
- January 27, 2023 at 5:47 pm #113220Haleh and Hessam FallahParticipant
من فکر می کنم کار خیلی سختی بود اما دهخدا با پشتکار آن را انجام داد.
- January 27, 2023 at 5:56 pm #113221Haleh and Hessam FallahParticipant
چطور در زبان فارسی این قدر ضرب المثل هست؟
- January 27, 2023 at 8:27 pm #113241Hajar Aziz ZanjaniParticipant
چه سوال خوبی پرسیدی!
برای این که زبان فارسی، فرهنگ و ادبیات غنی داشته که توسط نویسندگان و شاعران از زمان های قدیم تا کنون حفظ شده است. واژگان و اصطلاحات فارسی گاهی معادل خارجی هم ندارند و باید معنی آن ها را بدانید تا بتوانید به زبان دیگر آن ها را بیان کنید.
- January 30, 2023 at 10:46 am #113265Hajar Aziz ZanjaniParticipant
سلام، روز زمستونی تون به خیر و خوشی باشه.
برای کلاس بعدی، داستان جالب و شنیدنی “روباه و زاغ” را ببینید به پرسش های آن در همان درس جواب بدهید. در اینجا یک سوال درباره داستان پرسیده و به سوال همدیگر جواب بدهید.
داستان روباه و زاغ همراه با شعر خواندنی آن
این داستان به شکل فقط شعر “روباه و زاغ” در کتاب های درسی قدیمی آمده بود که خواندن و فهمیدن معنی کلمات برای یادگیری سخت بود. ولی ما این شعر را به شکل متنی همراه با ویدئوی آموزشی ساده نویسی نموده و در پایان درس، معنی کلمات فارسی را آورده ایم تا یادگیری آن را برای کودکان و نوجوانان آسان کنیم.
دانلود کتاب آموزش زبان فارسی برای کودکان یا آموزش چند رسانه ای
دانلود کتاب آموزش زبان فارسی برای کودکان، روش آموزشی مناسبی برای آموزش زبان فارسی به کودکان غیر فارسی زبان نیست. برای اینکه، خواندن و فهمیدن کتاب برای آن ها به تنهایی سخت می باشد. علاوه بر آن، خواندن متن خالی، نه تنها خسته کننده می باشد، بلکه بیشتر کودکان نمی توانند با آن ارتباط برقرار کنند. شما می توانید به جای دانلود کتاب آموزش زبان فارسی برای کودکان، از درس های آموزشی چند رسانه ای و صدها داستان فارسی جذاب و آموزنده در مدرسه فارسی LELB Society استفاده نمایید.
- February 2, 2023 at 8:02 pm #113629Parisa Fallah-NajmabadiParticipant
چرا پرنده غذا را از دهانش انداخت؟
- February 2, 2023 at 11:22 pm #113634Dr. Mohammad Hossein Hariri AslKeymaster
زاغ یا کلاغ می خواست تا آواز بخواند و به روباه نشان دهد که صدایش نیز مانند ظاهرش زیبا و دلنشین است. به این دلیل، دهانش را باز کرد تا آواز بخواند، ولی ناگهان، قالب پنیر از دهان یا منقارش به پایین افتاد و روباه آن را ربود یا دزدید.
- February 5, 2023 at 11:37 am #113762Hajar Aziz ZanjaniParticipant
سلام، امیدوارم هفته خوبی رو داشته باشین.
برای کلاس این هفته، داستان جالب “پاسخ زیرکانه” را در مجموعه آموزش زبان فارسی با لینک زیر ببینید. کلمات فارسی جدید را در آن یاد گرفته و به سوال هایش در کامنت همان درس جواب دهید.
داستان پاسخ زیرکانه در مجموعه آموزش زبان فارسی
برای تمرین بیشتر به سوال های زیر هم در اینجا جواب دهید.
1- معنی هر یک از کلمات زیر را نوشته و برای هر کدام یک جمله بسازید.
کسب کردن:
جرات کردن:
تحسین کردن:
زیرک:
نحیف:
2- چه کلمات جدیدی در این درس یاد گرفتید؟
3- شما بیشتر وقت تان را برای چه چیزی صرف می کنید؟
- February 17, 2023 at 6:16 pm #114282Parisa Fallah-NajmabadiParticipant
1- کسب: از کلاس های فارسی دانش کسب کردم.
جرات: جرات کردم با کوسه شنا کنم
تحسین: من مادرم را تحسین می کنم. او بامزه و مهربان است
خویشاوند:: من دوست دارم در تابستان به دیدن خویشاوند بروم.
زیرک: خواهرم خیلی زیرک است
نحیف: خیلی نحیف بودن خوب نیست
2- لغات جدیدی که امروز یاد گرفتم تحسین کردن و خویشاوند بود.
3- بیشتر وقتم را با خانواده ام می گذرانم.
- February 17, 2023 at 9:35 pm #114300Hajar Aziz ZanjaniParticipant
آفرین، جمله هایی که ساختی نشان می دهد که معنی کلمات تازه در درس را فهمیدی.
ولی جرات خیلی زیادی می خواهد که با کوسه شنا کنی!
در جمله چهارم بهتر است بگویی: من دوست دارم در تابستان به دیدن خویشاوندانم بروم.
- February 17, 2023 at 6:32 pm #114285Haleh and Hessam FallahParticipant
۱- .من در مدرسه دانش کسب می کنم
.من جرات کردم در استخر بپرم
.من پدرم را تحسین می کنم
.من خویشاوند زیادی دارم
.پدرم زیرک هست
.من یک ادم نحیف دیدم
۲- .من کلمات زیادی یاد گرفتم
۳- .من بیشتر وقتم را صرف جواب دادن به سوال ها کردم
- February 17, 2023 at 9:37 pm #114301Hajar Aziz ZanjaniParticipant
آفرین که از وقت خود برای یاد گرفتن و درس خواندن استفاده کردی. جمله های کوتاه و درستی نوشتی که نشان می دهد کلمه های تازه درس را خوب یاد گرفتی. من خیلی خوشحال شدم و تلاش هر دوی شما را تحسین می کنم.
- February 22, 2023 at 7:11 pm #114542Hajar Aziz ZanjaniParticipant
سلام،حالتون خوبه؟ اسفند ماه هم از راه رسید، می دونید یعنی چی؟ برای چی آماده می شیم؟ چه کارهایی انجام میدیم؟ (می تونید اینجا پاسخ بدین)
برای کلاس این جلسه، داستان “پیرمرد و نوه” را ببینید. به پرسش های آن در کامنت همان درس جواب دهید.
- February 23, 2023 at 8:08 pm #114581Parisa Fallah-NajmabadiParticipant
- February 24, 2023 at 9:09 am #114582Hajar Aziz ZanjaniParticipant
بله، خیلی حس خوبی داره به پیشواز بهار رفتن. با خونه تکونی، همه چیز رو تمیز می کنیم. تصمیم های تازه برای سال جدید می گیریم. سفره هفت سین می چینیم و منتظر بهار می شیم.
- March 16, 2023 at 8:47 am #115312Hajar Aziz ZanjaniParticipant
سلام، کم کم به روزهای پایانی سال نزدیک می شیم. بوی طراوت و تازگی بهار حس خوبی به ما میده. برای کلاس فارسی این هفته در پاسخ به همین کامنت من میخواهم بنویسید: “چه حسی در بهار دارید؟”
درس جالب و خواندنی “ماری کوری دانشمند” را دیده و به سوال های آن در همان درس جواب دهید.
- March 18, 2023 at 2:05 pm #115411Haleh and Hessam FallahParticipant
.من احساس شادی می کنم برای اینکه دیگر سرد نیست. من هم خوشحالم چون در بهار همه چیز تازه است.
- March 18, 2023 at 2:05 pm #115412Parisa Fallah-NajmabadiParticipant
از آمدن بهار خوشحالم چون در بهار تولد من است و هوا بسیار خوب است.
- March 21, 2023 at 10:25 am #115689Hajar Aziz ZanjaniParticipant
سلام، سال نو مبارک. امیدوارم سال خوبی را پیش رو داشته باشین.
اینجا در پاسخ به این کامنت بنویسید که “برای سال نو چه تصمیم هایی دارید؟“
برای کلاس فارسی در سال نو یک درس جالب درباره مخترعین پرواز داریم. درس “برادران رایت” را ببینید. به پرسش های درس در کامنت خود درس جواب دهید.
- March 24, 2023 at 7:04 pm #115823Parisa Fallah-NajmabadiParticipant
در سال جدید می خواهم بیشتر ورزش کنم و غذاهای سالم تری بخورم.
- March 25, 2023 at 3:09 pm #115829Hajar Aziz ZanjaniParticipant
امیدوارم با پشتکاری که داری در تصمیم هات موفق باشی. در فارسی می گوییم: “عقل سالم در بدن سالم” یعنی اگر بخواهیم فکرمان خوب کار کند، باید بدن سالم داشته باشیم. خیلی خوب هست که به فکر سلامتی خودتان هستید.
- March 25, 2023 at 1:12 pm #115824Haleh and Hessam FallahParticipant
من می خواهم در سال نو بیشتر ورزش کنم و بسکتبال را شروع کنم
- March 25, 2023 at 3:12 pm #115830Hajar Aziz ZanjaniParticipant
آفرین، تصمیم خیلی خوبی هست. با ورزش کردن بدن ما سالم تر می شود. علاوه بر آن، برای انجام کارهای دیگر هم پر انرژی تر می شویم.
- March 27, 2023 at 9:53 am #115854Hajar Aziz ZanjaniParticipant
سلام، درس کلاس بعد را به آدرس ایمیل تان فرستادم. اگر مشکلی در درس داشتید یا هر سوال دیگری می توانید از طریق ایمیل با من در تماس باشید.
- AuthorPosts
- You must be logged in to reply to this topic.